Urtekramin Japanilainen tamari on täyteläinen ja aromaattinen luomusoija. Soijapavut keitetään ja fermentoidaan perinteisin menetelmin kojin kanssa. Sen jälkeen sen varastoidaan, jotta syvät maust saadaan esille. Luonnollinen makujen korostaja ruoissa. Tuote on myös gluteeniton.
Vesi, SOIJAPAPU*(33 %), merisuola, koji (Aspergillus oryzae). * = Luomu.
Vatten, SOJABÖNOR*(33 %), havssalt, koji (Aspergillus oryzae). * = Ekologisk.
Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 100 millilitre
Energia / KJ (Energi / KJ ) |
270 KJ |
Energia / Kcal (Energi / Kcal) |
65 Kcal |
Rasva (Fett) |
1 g |
- josta tyydyttyneitä ( - varav mättat fett) |
1 g |
Hiilihydraatit (Kolhydrat) |
5 g |
- josta sokereita (- varav sockerarter) |
0,9 g |
Proteiini (Protein) |
8,3 g |
Suola (Salt) |
12 g |